Горещо Жълто Новини

Вдовицата на Главния бясна на Николета Лозанова, заплаши я!

Вдовицата на Жоро Илиев заплашила госпожа Николета Божинова!

Вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева била буквално бясна на Николета Лозанова и предаването “Поверително”, и отправила сериозна заплаха. Бизнесдамата се разгневила от факта, че вече няколко седмици подред видеоклипове от сватбата й с Жоро Илиев се въртят в ефира на “Поверително” и се представят едва ли не като сеир за цялата държава.

Вдовицата на Главния скочи срещу Николета и предаването
Вдовицата на Главния скочи срещу Николета и предаването

Мая Илиева била наистина вбесена от този факт, поради което отправила директна заплаха към госпожа Николета Божинова, че ще заведе съдебно дело, с което ще ги съсипе – нея и предаването й. Вдовицата на Главния била твърдо против сцени от личния й живот и най-хубавите и святи моменти от него да се излагат на показ пред всички. И то с единствената цел да се търси рейтинг на неин гръб и този на починалия й съпруг.

Запознати коментират, че точно заплахата на Мая Илиева е причината обещаният епизод с подаръците на сватбата на Илиеви внезапно да отпадне и на негово място от “Поверително” да излъчат съвсем различен материал.

Според хора от самото предаване обаче, неочакваната промяна в плановете им не се дължала на гнева на Мая Илиева, а на това, че изведнъж епизодът от сватбата им се сторил скучен. “Осъзнахме, че най-интересното вече е излъчено, а подаръците, които са получили Жоро и Мая са предимно техника. Такава техника обаче, която вече отдавна е излязла и от мода, и от употреба. Затова спряхме епизода, а не заради друго”, твърдят хората от предаването.

А други пък коментират, че правата върху видеозаписа на сватбата на Жоро и Мая Илиеви са собственост на съвсем различни лица, поради което и вдовицата на Главния няма право да води каквито и да е съдебни спорове.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.