Сефте: Новинарят Христо Калоферов показа сина си 2 години след раждането! (СНИМКА)

0

Ето го синът на водещия на новините Христо Калоферов!

Христо Калоферов, който стана татко преди две години, показа за първи път публично своя син. Новинарят пусна фотоса в мрежата, но веднага се забеляза, че продължава да крие лицето на мъника. Момченцето е заснето на пързалка в цял ръст, но от личицето му не се вижда нищо.

Явно Калоферов също робува на някакви суеверия и предразсъдъци, типични за популярните хора и не иска зли очи да пръскат лоша енергия към наследника му. Това донякъде е разбираемо, но не можем да кажем същото за факта, че Ицо никога не е показвал майката на сина си, нито е говорил за нея.

Още, когато се роди момченцето, той се похвали в нета, че е станал татко и благодари на лекарите от болницата, но не обели и дума за родилката. Тогава се появиха слухове, че се е сдобил със син чрез сурогатна майка, а други говореха, че просто е прилъгал някоя наивница да му роди син и я е зарязал.

Далеч по-вероятно е първото, тъй като не са много нормалните майки, които ще си зарежат детето при бащата просто така – без съд и скандал. Каква е истината, единствен Христо Калоферов знае, но припомняме, че от години се говореше за ориентацията му и това, че си пада по представители на собствения си пол.

Е, животът си е негов и може да разполага с него, както прецени. Важното е, че е добър баща и се грижи за малкия.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.