Брутални разкрития: Ето какво правят мъжете с Венета Костова от “Ергенът”! (виж тук)

0

Венета Костова сама си проси “сълзите и сополите”!

Венета Костова определено е една от участничките във формата “Ергенът”, която се запомни най-бързо и със сигурност ще се помни дълго (нищо, че Виктор Стоянов й показа червения картон преди седмици). Венета допадна на зрителите с това, че има добро сърце, но положителните й качества май приключват с това.

Главното, с което я помнят всички, е голямата уста, която не спира да плещи (основно глупости и тук-там нещо адекватно), както и разюзданото й поведение. Тя го демонстрира с още по-голяма сила в шоуто на Цитиридис като едва не го оправи върху бюрото му в ефир.

Тези сценки и непрестанните просташки и откровено цинични изблици на Венета Костова отвориха устите на близки до обкръжението й хора. Които разкриха, че повечето от мъжете в живота й са се държали с нея брутално. И то по нейна вина.

“Много хора се чудят как Венета, с нейното нещастно и бедно детство и живот, успява да се носи добре обречена и да го играе тежкарка. Ясно е как – добре, че са мъжете, с които ходи. Лошото обаче е, че повечето от тях бягат от нея много бързо и с 200. То кой ще я издържи тая напаст?!

Да, купуват й разни парцалки и чантички, водят я тук-там, но мнозина са се държали адски подигравателно, когато са с нея. Да не говорим, че са й били шута и по най-грубия и безцеремонен начин”, разкриват източниците. Които са убедени, че нещата няма да се променят в полза на Венета, ако преди това тя самата не се промени.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.