Андреа се затвори в миналото: Вехне по Кобрата и младостта! (виж още)

0

Андреа потъна в миналите години, явно щастието й е останало там!

Откакто животът й се преобърна изцяло, Андреа все повече се променя, но за жалост не към добро. Прави впечатление, че певицата е изпаднала в състояние на някаква меланхолия или дори депресия. От известно време насам тя не спира да качва или снимки с бившия си Кубрат, или нейни фотоси и видеа от далечното минало.

Явно истински щастливите дни за Теодора Андреева са били именно тогава – преди много години, когато любовта й с Кобрата бе в разцвета си, както и тя самата.

Знаем, че Андреа се промени драстично през годините. Тя надебеля много, но вместо да се примири с това и да обича себе си, или да се стегне и да тръгне да спортува, предпочете да се самозалъгва. Така започна серията с фотошопа, който ставаше все по-очеизваден и водеше до все по-големи гаври от страна на почитателите й.

Разбира се, колкото и да се прави на непукист, Андреа приемаше твърде лично обидите и призна, че е имало периоди, в които се е чувствала буквално на ръба. Дали и сега е в такъв, не знаем, но явно е потънала в спомените, защото реалността към момента не я радва.

Потребители в мрежата дори я съжалиха и започнаха да й пожелават да се събере с Кубрат, когото явно още силно обича.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.