От Лудогорец платиха умопомрачителна сума на Крисия

https://goreshto.net/novini/ot-ludogorec-platiha-umopomrachitelna-suma-na-krisiya/49270 Goreshto.net
От Лудогорец платиха умопомрачителна сума на Крисия

Крисия Тодорова получи невероятни пари от Лудогорец

Малката и сладка Крисия Тодорова, която плени сърцата на всички българи, започна вече да печели и невероятни пари. Едва на 9 години, Крисия вече взима хонорари, които са по-големи от месечните заплати на милиони българи. Последният й такъв дойде в четвъртък вечер, когато Тодорова получи цели 10 хиляди лева, пише "Всеки ден". Детето заработи тези пари с изпълнението само на две песни, но те бяха сред най-великите ни такива - "Мила Родина" и "Моя страна, моя България", а парите дойдоха от футболен клуб Лудогорец.

[caption id="attachment_3833" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова получи тлъста пачка от Лудогорец Крисия Тодорова получи тлъста пачка от Лудогорец[/caption]

Собственикът на българския шампион Кирил Домусчиев покани Крисия Тодорова да пее преди срещата на тима му с Валенсия от Лига Европа. Макар двубоят да завърши катастрофално за Лудогорец (0:3), Домусчиев е останал много доволен от изпълненията на Крисия и решил да й удвои хонорара. Първоначалната сделка била за 5 хил. лв. и процент за "Шоуто на Слави". След това обаче Кирил Домусчиев, сензационно или не, дал цели 10 хиляди лева на разградската сладурана, без да увеличава и процента на Слави. Стореното от него било просто на добра воля, тъй като харесвал много момиченцето, научи Goreshto.net.

Така Крисия Тодорова започва да се превръща в едно от най-богатите деца у нас. Всъщност тя си беше такова отдавна, тъй като семейството й се слави с доста добри финансови средства, но вече Крисия е дете, което само заработва огромни суми пари, което наистина е невероятно само по себе си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.