Дива ревност побърква родилката Сантра! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/diva-revnost-pobarkva-rodilkata-santra-oshte-podrobnosti/47165 Goreshto.net
Дива ревност побърква родилката Сантра! (още подробности)

Сантра обзета от луда ревност към далеч по-младия си партньор!
Преди 40 дни Сантра стана майка за първи път. Певицата си роди прекрасно момиченце, което с таткото Кристиян Дончев нарекоха Елиза. А през уикенда Сантра и приятелките й, сред които Мария Илиева и Лора Караджова, спазиха традицията като направиха на бебето ритуалната погача.

Дотук всичко е добре, дори чудесно, но… Близки до Сантра разкриха, че явно изпълнителката я тресе тъй наречената следродилна депресия, която я довежда до състояние на пълна лудост. При Сантра това избило в дива ревност към любимия й Кристиян.

Знаем, че Дончев е с цели 12 лета по-млад от Сантра, което допълнително натягало ситуацията и подклаждало страха в душата й. Знаем и че Кристиян преди време беше гадже не на коя да е, а нагорещтаа плеймейтка Ася Капчикова. Последната отдавна е семейна и с две деца, но това далеч не значи, че Крис е променил вкуса си към секси дамите.

Всичко това побърквало Сантра, която се бояла да не би Кристиян да й изневери, докато тя си стои вкъщи и дундурка бебока. Опитвала да се се сдържа и да не показва тази ревност, но й било адски трудно.

“Сантра е умна и знае, че ако започнеш да дотягаш с мрънкане на един мъж, спукана ти е работата. Затова го таи в себе си и споделя само с приятелки, но от това не й олеква”, разкриват източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.