Горещо Новини Шоубизнес

Венета си падна по Гала: Да си легнем с теб, а?

Венета Райкова призна специални подбуди спрямо Гала

Интересно нещо излезе наяве по време на последния излъчен епизод на “Горещо”. Оказва се, че Венета Райкова харесва Гала като жена. Водещата директно си каза, че досега не е пробвала плътски приключения с дама, но ако се реши, би го направила не с кого да е, а с колежката си от “На кафе”, видя Goreshto.net.

Венета Райкова си призна, че по отношение на жените винаги си е падала по блондинки, каквато е и тя самата. Такава е и Гала, което още повече потвърждава интересните симпатии на водещата на “Горещо”. Все пак Венета не потвърди да има някакви особени подбуди към дамите по принцип, но стана ясно, че на Гала не би й простила.

Veni
Венета Райкова си падна по Гала

От своя страна звездата от “На кафе” също поддаде и шеговито подхвърли, че предаването трябва да свърши, за да се позабавляват насаме. Венета Райкова веднага се усети и влезе в същия тон, питайки Гала дали да си лягат заедно след “Горещо”. Всичко протече в стила на шегата, но е известно, че във всяка шега се крие някаква истина. Едва ли някога би се случило нещо по-различно от приятелство между колежките от Нова ТВ Венета и Гала, но е видно, че те доста се харесват визуално.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.