Жестоко: Принц Хари нанесе болезнен удар на баба си! (още подробности)

0

Принц Хари нарани баба си, но негово ли е решението?!

Жесток и много болезнен удар нанесе на своята баба принц Хари. Малкият син на Даяна винаги е бил бунтар, дори циник в личния си и публичен живот, за което е имал доста мъмрения и скандали с Елизабет Втора. Сега обаче постъпката му е порицана и от болшинството британци.

Знаем, че заради вече преклонната си възраст, а и скорошно изкарана коронавирусна инфекция, Елизабет е доста слаба. Преди дни съобщиха, че кралицата вече се движи не сама и пеша, а чрез инвалидна количка, за да не натоварва още своя организъм.

Въпреки тези вести, принц Хари отказал твърдо не една, а две покани от двореца и своята баба. Най-скорошната е поканата за задължителното възпоменание на покойния й съпруг принц Филип – дядо на Хари. На събитието били поканени само сто души, заради все още реалния риск от заразите, но Хари отказал твърдо.

Причината, която той изтъкнал за отказа си да се прибере от Щатите е, че медиите като пиявици щели да се вкопчат в него и жена му, а той не искал това. Източници от двореца обаче са убедени, че Меган Маркъл стои зад решението, което де факто е нейно.

Хари е отклонил още една покана на баба си за събитие, което е насрочено за април. И с това явно показва, че иска да е колкото може по-далече от нея.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.