Древна рецепта на тибетски монаси взриви мрежата! (дава дългогодишна младост)

0

Тибетска рецепта направи бум в мрежата!

Дългогодишна младост, здраве, хубост, енергия – кой не се стреми към тези неща, еле пък в нашите дни?! Древна рецепта направи фурор в мрежата, защото се оказа, че принадлежи на прочутите тибетски монаси. А знаем, че те, освен всичко друго, са и здрави като канари.

Рецептата им се прави от най-полезното нещо – билките и не е никак трудна. За нея трябва да се снабдите с по стотина грама безсмъртниче (но цвят), пъпчици от брезичка, кантарион от жълтия и познатата от време оно лайка.

Съберете ги първо всичките заедно на едно място и ги смелете в машина, най-добре обикновена за мелене на кафе. После не ги правите нищо, а ги оставяте на тъмно и в стъклен съд, където да стоят занапред. Взимате си от тях всеки ден и си запарвате по лъжичка, но да е супена, от сместа с вряла вода (около половин литър).

Оставяте така за около 50-ина минутки, а като изстине и се прецеди, пиете течността на два пъти през денонощието. Най-добре е това да бъде сутринта и преди да си легнете, защото тогава и действието е най-силно.

Според тибетците това е повече от чудотворно за всеки организъм и много от вас дори ще се разделят с някои от хапчетата, които взимат.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.