УАУ... Тенис звезда възхити света с къща за 6 милиона долара /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/uau-tenis-zvezda-vazhiti-sveta-s-kashta-za-6-miliona-dolara-snimki/49268 Goreshto.net
УАУ... Тенис звезда възхити света с къща за 6 милиона долара /СНИМКИ/

Пийт Сампрас си закупи невероятна къща за почти 6 милиона долара

Легендарният тенисист Пийт Сампрас възхити всички с невероятната си нова покупка, отбеляза Profit.bg. Бившият номер 1 в света на тениса е дал почти 6 млн. долара за къща в Бел Еър. Точната цена на имението е 5 966 000 долара, което е наистина една умопомрачителна цифра, било то и за прелестен имот като този.

Пийт Сампрас бе най-добрият тенисист в цял свят през по-голямата част на 90-те години. Той се превърна в истинска легенда на САЩ в този спорт. От години вече не практикува, но е известно, че в тениса милионите са наистина много. Очевидно на Сампрас са му останали наистина доста, предвид дадените почти 6 милиона долара за къща. В нея звездата ще живее с прелестната си съпруга Бриджит Уилсън. Имението се разпростира върху 473 кв. метра, научи Goreshto.net.

Вижте невероятната нова къща на Пийт Сампрас!

[caption id="attachment_3804" align="aligncenter" width="300"]Уникалната къща на семейство Сампрас отвътре Уникалната къща на семейство Сампрас отвътре[/caption] [caption id="attachment_3805" align="aligncenter" width="300"]Бар -плотът на уникалното имение Бар - плотът на уникалното имение[/caption] [caption id="attachment_3807" align="aligncenter" width="300"]Истински разкош, на който ще се радва Пийт Сампрас Истински разкош, на който ще се радва Пийт Сампрас[/caption] [caption id="attachment_3809" align="aligncenter" width="300"]Антрето на прелестната къща на Сампрас Антрето на прелестната къща на Сампрас[/caption] [caption id="attachment_3810" align="aligncenter" width="300"]И отвън изглежда наистина вълщебно И отвън изглежда наистина вълшебно[/caption]

Припомнете си кой е Пийт Сампрас в следващото невероятно видео!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.