Сеч! Сергей Дейнеко изкрещя: Ще убием жените, децата, родителите ви! (още подробности)

0

Сергей Дейнеко хвърли в чудовищен шок мрежата!

Сергей Дейнеко, който ръководи граничната държавна служба на Украйна, изпадна в ярост. Люта ярост при това. Причината е убийството на няколко украински граничари, което стана близо до града Харков. А Дейнеко изкрещя публично с шокираща заплаха към руските военни.

“Да убиете наши граничари и то толкова подло, прикрито… как успяхте? Цинично е и нечовешко това даяние. Как го направихте – не в мъжка и честна битка, а като плъхове, страхливи. Но няма да остане това така. Тепърва ще дойдем за вас, аз ще дойда лично!”, в почти истеричен пристъп викаше Дейнеко.

След което изрече нещо чудовищно и шокиращо – той заплаши чрез собствената си страница в мрежата, всички руски военни, които са участвали в престъплението срещу граничарите му. И ги увери, че ще издири имената, адресите, рождените им дни, членовете на семействата им, всичките им близки… и ще ги започне наред.

“Ще убием и вас, но първо ще заличим от земята най-скъпото ви. Ще убием жените, децата, родителите, братята ви, сестрите ви. И чак тогава ще убием вас. Нека да страдате и да видите какво е, какви изроди сте се пръкнали. Няма да позволим такива орки като вас да продължават да цапат тая земя”, кълне се Дейнеко.

Думите му, които завършиха с “Идваме за вас! Очаквайте ни!” сащисаха буквално мрежата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.