Андреа превъртя фотошоп: От кльощава преди ден, стана сочна и пищна! ( пиара ли смени – СНИМКИ)

0

Андреа май смени пиара, или поговори с психолог!

Някой явно е поналял акъл в главата на Андреа. Да видим докога… Певицата, която все повече натежава на кантара, но в мрежите изглежда така, че аха да се скине и счупи от слабост, днес шашна с ново АЗ.

Бившата на Кобрата се постна от плажа в Доминикана по дълбоко изрязани бански, които едва прикриват сочни и пищни прелести. Да, сочни – правилно четете, а също и ще видите сами, че Андреа е намалила рязко играта с фотошопа.

Тя определено не може без него и на тези фотоси теглото й също е наполовина, но поне изглежда мъъничко по-реално. Фенове подозират, че някой я е посъветвал и вероятно става дума за нов пиар или администратор на страниците й. Който и да е, само можем да му стиснем ръката и да го поздравим.

Андреа ставаше все по-зле в манията си да се прави на анимационна героиня тип Барби, докато хората по участията й си лееха куршум при реална среща с нея. Певицата не искаше и не искаше да проумее, че се държи неадекватно и сама засилва антипатията на всички срещу себе си.

“Бъди естествена, друго не искаме! Как не ти разбира главата, че никой няма да ти се смее ако те вижда реална. Другото са болни комплекси и психични проблеми, момиче”, не спираха да пишат в профила й стотици хора.

Е, сега поне положението е с една идея по-добре. Макар чалгаджийката да не престава да тресе полуголия си задник и огромното си силиконово виме в нета.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.