Десислава не може да го крие повече: Страда по Благой, а той нехае! (скандални разкрития)

0

Десислава приема тежко похожденията на Благой Найденов!

Не й върви на Десислава във връзките и любовта и това е. Певицата с ангелски глас и добро сърце, една от най-непринудените в поведението си от бранша, не може да случи на мъж. Месеци след поредната раздяла – с бащата на сина си Благой Найденов, тя е съкрушена. Това разкриха близки от обкръжението й хора.

Двамата първо опитваха да крият краха на съжителството си, но не се получи и в крайна сметка си признаха всичко. Продължиха обаче да пазят поведение и останаха приятели – хем заради детето, хем заради благия нрав на Деси, която тайно се надявала Благой да я оцени и да се върне при нея.

Е, за жалост това не само не се случва, ами боксьорът го е ударил тотално през къра като не спира да хойка по нощни барове и заведения с различни бръмчалки. Свидетели са потресени с какви плиткоумни кифли се събира, но явно не търси връзка, а развлечение.

Това дълбоко наранявало Десислава, на която винаги се намирал някой “доброжелател” да й съобщи. Често пъти тя се чудела пред приятелите си дали ако беше успяла да отслабне и да има по-стройно тяло, с Благой щяха да са заедно.

“Деси сякаш не може да осъзнае, че не тя, а той е проблемът. А и кога ще й дойде акълът да не се занимава с такива пикльовци?! Рева като магарица по Зарко, сега и по този. Трети малък да хване, да я видим тогава”, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.