БСП ли реди кадрите на Продължаваме промяната в Шумен? (Новият областен на града с присъда за шофиране пиян)

0

Новият областен управител на Шумен е оказа с колоритна биография, узна Goreshto.

Владимир Йолов е с присъда за шофиране пиян, което кара местните да се чудят защо Продължаваме промяната не подбират по-внимателно кадрите си. Да не припомняме биографията на местната депутатка Антония Димитрова, която се прочу с идеята си да карва журналисти в затвора.

Снимка: Фейсбук

Преди да стане областен, Йолов е преминал набързо през местния супермаркет и кожния диспансер като мениджър. Любопитното е, че на постовете си е назначен под давлението на хора от БСП. Всъщност по онова време той твърдо е заложил на Столетницата. Тогава дори е бил кандидат за предводител на младите социалисти, но те предпочели далеч по-популярния Явор Гечев. Йолов обаче не се обидил, а продължил да е верен на социалистическата идея.

От супермаркета новият областен управител бил освободен заради някакви липси, каквото и да се крие зад този термин.

Сега той е назначен на новия си пост от квотата на ПП, като не е ясно дали те са запознати с факта, че е осъждан през 2016 за шофиране пиян. Само припомняме, че бившият областен управител на града Валентин Александров беше освободен от поста си след катастрофа през ноември миналата година. Когато отказа да се подложи на проверка с дрегер…

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.