Мания за величие смрази Ани Салич и Ники Дойнов! (ето кое ги изправи един срещу друг)

0

Ани Салич бясна на Ники Дойнов, без той да има вина!

Човешкият ламтеж за слава и почести успя да смрази и доскоро най-добрите приятели Ани Салич и Ники Дойнов. Години наред двамата са не само рамо до рамо на екран, но са и страшно близки в ежедневието като многократно са споделяли един с друг радостите и неволите си.

Днес обаче ябълката на раздора не ги подмина, а причината е едната му награда. Ани Салич не може да се примири, че Ники Дойнов отнесе приза за най-добър водещ на годината буквално под носа й и я остави с пръст в устата. Салич дълбоко вярвала, че е победител, още повече, че взима участие в редица благотворителни инициативи, прави репортажи и общо взето си скъсва Д-то от работа.

Тя била толкова разочарована от наградата на Дойнов, че изобщо не отчитала като утеха факта, че взима по-висока месечна заплата от неговата. Знаем, че Ани дойде в Нова телевизия от Би Ти Ви, където беше титуляр в новините.

За да я привлекат в редиците си, от Нова й обещаха тлъста сума и спазиха уговорката. Салич обаче очевидно не държи само на парите, а и на признанията, защото видимо охладняла в отношението си към без вина виновния Дойнов.

Източник: Ретро

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.