Маги Ангелова с автотерапия след разбита връзка! (още подробности)

0

Маги Ангелова разкри как да подобрим общуването си!

Бившата на Слави Трифонов – психоложката Маги Ангелова разкри как да помогнем на себе си и да подобрим общуването с хора, с които ни е трудно по една или друга причина.

“Автотерапия. Затворете очи и се отпуснете на мястото на което стоите. Поемете два, три пъти дълбоко въздух и издишайте бавно. Усетете как притихвате в себе си. И можете да продължите практиката с отворени очи или ако ви по добре останете със затворени .

Извикайте в ума си значим за вас човек с който имате трудност в общуването и усещате напрежение между вас. Опитайте се да си го представите този човек по ясно, да усетите присъствието му, да съживите усещането, което имате, може различи преживявания между вас да си припомните в ума и тялото си….
Вижте как се спирате пред него и се поглеждате в очите и се запитайте :

– Това, което виждам в очите ти, което докосва сърцето ми е…
– Моят най-голям страх е…
– Истина, която не съм ти признал е…
– Болката, която ме мъчи е…
– Емоцията, която изпитвам в тялото си докато те гледам е…
– Какво едно и също правя/ мисли, думи, действие към теб/ , за да имам едно и също следствие
– Какво продължавам да очаквам от теб и така се наранявам…
– Това, което ме прави недоволен и това искам от теб е…. Описаното напомня ли ми на неща, които да ми липсвали и съм търсел от един от родителите ми….
– Кажете му: “ Уважавам пространството в моето сърце, където се срещнах с теб, ценя признатата истина, уважавам и това, което ни раздели и това, което сме ви дали и което все още не можем … “

Съветвам ви освен под формата на визуализация, да седнете и да напишете на лист нещата, които излизат от вас, да бъдете в откровение ….

Помислете си също как вие самите да промените себе си и възприятието си към този човек, да ревизирате рамката на връзката ви, да осъзнаете и поемете отговорност за лични промени с които ще започнете да работите в себе си,
как да намалите негатива и очакванията към този човек, така, че от тревожна зависимост да го погледнете с усещане за лекота…”, сподели Маги Ангелова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.