Ирина Тенчева излезе с два съвета в мрежата! (виж тук)

0

Ирина Тенчева се радва на края на ретроградния Меркурий!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева не е от най-приказливите в социалната мрежа, но днес излезе със съвет. При това с цели два. Ето какво написа в профила си:

“В края на януари 2022 се включвам с две приятелски напомняния:

1. Вие сте родени за нещо повече от това да завършите училище, да си намерите работа, да родите деца, да плащате данъци, да избирате неумейци-управленци, да погребете по-възрастните си роднини и накрая и вие да умрете. Тези неща се случват така или иначе. Не вярвайте, че това е всичко. “Всичко” са възможностите ви да възприемате, да анализирате и да творите настояще.

2. Тази седмица приключва поредният ретрограден Меркурий. Лично при мен “тегавите” периоди в живота често съвпадат с обратното движение на тази планета ( за справка – откакто е започнал и четирите ни деца едно след друго са болни или в карантина – и ние покрай тях… и работата покрай тях, и задълженията покрай тях, и приятните събития покрай тях…) Краят е предвидим и винаги хубав. Ако не е хубав, значи не е край, както беше казано по друг повод от друг човек.

ДА СТЕ ЗДРАВИ И ДА ВИ Е ЛЕКО!”, пожела Ирина Тенчева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.