Горещо: Кобрата невероятен щастливец /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/goreshto-kobrata-neveroyaten-shtastlivec-snimki/49260 Goreshto.net
Горещо: Кобрата невероятен щастливец /СНИМКИ/

Кубрат Пулев - Кобрата отново има повод за гордост след невероятните снимки, които Андреа публикува във Facebook

Уникалното щастие за Кобрата не е тайна за никого, но то отново ни бе напомнено във Facebook. Там днес видяхме поредната порция изящество от Андреа. Фолк певицата разгорещи страстите с нови уникални снимки, в които е изключително елегантна.

Кобрата е до Андреа в продължение на 7 години. Той се води като доста желан мъж, но парадоксът е, че в двойката той е по-непривлекателният. От известно време певицата сменя имиджа си и това е видно от снимките, които Goreshto.net излага на вниманието ви.

[caption id="attachment_3744" align="aligncenter" width="300"]Кобрата огромен щастливец с красавица като Андреа до себе си Кобрата огромен щастливец с красавица като Андреа до себе си[/caption]

Насладете се за пореден път на Андреа по един горещ начин. Вижте доказателството, че Кубрат Пулев - Кобрата е един истински щастлив мъж. Сватбата между двамата по всяка вероятност ще стане факт до края на настоящата година.

[caption id="attachment_3746" align="aligncenter" width="300"]Уникална Андреа впечатли Facebook с перфектна визия отзад Уникална Андреа впечатли Facebook с перфектна визия отзад[/caption]

Андреа нашумя най-вече с уникалната си външност, но през последните години тя получи признание и в чужбина, където многократно е избирана за най-популярната извън България певица от "Пайнер". С подобна визия обаче успехите не идват никак трудно.

[caption id="attachment_3748" align="aligncenter" width="300"]Невероятното щастие на Кобрата стои пред вас Невероятното щастие на Кобрата стои пред вас[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.