Изневяра сложила край н а брака на Алла Пугачова и Филип Киркоров (Всичко за скандала)

0

Алла Пугачова и Филип Киркоров са се развели заради негови изневери

Алла Пугачова изхвърлила Филип Киркоров още преди развода между двамата. Това твърди сайтът Wday, позовавайки се на признания от самите участници в събитията навремето. Според информацията Филип Киркоров имал поредица от изневери, които стигнали до ушите на Алла, и тя решила веднъж и завинаги да прекрати съвместното съжителство с другата звезда на руската естрада. В бракоразводното дело били записани като официални причини „непримирими обстоятелства“.

Всъщност става реч за поредицата кръшкания на Филип, като капката, която преляла търпението на Алла, била авантюрата му с колежката Анастасия Стоцкая. Първоначално Киркоров се заел да продуцира Стоцкая. Но работата ги сближила не само в творческия смисъл, а и в интимния. Авантюрата с нея продължила години наред и често се случвало Филип да не се прибира у дома при Алла, а да остава при своята Анастасия.

Снимка: Инстаграм

Самата Стоцкая призна наскоро пред тв програмата „Тайна за милиони“, че отношенията ѝ с Киркоров надхвърляли служебния характер. Но отказа да коментира дали синът ѝ е плод от този служебен роман с Филип. Въпреки това приликата между двамата е много силна, отбелязват светските наблюдатели на север. Самият Филип Киркоров наскоро се опита да внесе яснота по темата, но Алла Пугачова бързо го прекъсна със светкавични постове в социалните мрежи, където написа: „Първо правило на семейното щастие. Не гледай наляво! А гледай надясно и напред!“ – и с това накара бившия си да замлъкне.

В последно време Алла и Филип сякаш забравиха драмите по развода и демонстрират приятелство на принципа „добри познати“. Даже децата им играят заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.