Новини Свят Шоубизнес

С “Биг Брадър” в Южна Корея е свършено заради смъртен случай

“Биг Брадър” в някои страни явно се възприема изключително сериозно от участниците

Голяма трагедия в южнокорейския “Биг Брадър” разтърси света. Една от участничките на име Жион се обесила, а причината е именно риалити предаването, пише Skandalno.net.

29-годишната Жион не можела да преглътне образа, който “Биг Брадър” й бил създал. В предаването изкарали дамата като доста посредствена и слабо интелигентна, а Жион била точно обратното. Цял живот тя градила име на достойна жена, а в “Биг Брадър” само за седмици всичко рухнало.

С"Биг Брадър" в Южна Корея е свършено заради смъртен случай
С “Биг Брадър” в Южна Корея е свършено заради смъртен случай

Така се стигнало и до фаталния край. Жион знаела, че оттук нататък винаги ще я възприемат с образа от “Биг Брадър” и не успяла да понесе тази мисъл. Затова хубавицата се самоубила. Очевидно тя е била жена с доста слаба психика, което поражда въпросът защо продуцентите на предаването са я допуснали до участие.

Последствията от тази трагедия в Южна Корея ще бъдат жестоки. Очаква се всеки момент “Биг Брадър да бъде спрян официално със закон и повече никога да не се излъчи в южнокорейския ефир, научи Goreshto.net. Близките на жертвата дори искат да съдят сценаристите на риалитито заради уронване на престижа на Жион, което в случая се е оказало наистина фатално.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.