TV7 размаза bTV и NOVA ТВ на 8 март

https://goreshto.net/novini/tv7-razmaza-btv-i-nova-tv-na-8-mart/49256 Goreshto.net
TV7 размаза bTV и NOVA ТВ на 8 март

TV7 надделя в голямата телевизионна битка на 8 март

На всеки празник борбата между телевизиите за рейтинг е наистина огромна. Тогава доста хора почиват и съответно гледат телевизия. Тази година пък 8 март съвпадна с почивните дни, което направи телевизионната борба още по-ожесточена.

Оказва се, че в събота най-гледаната телевизия у нас е била TV7, пише Slava.bg. Причината е прякото излъчване на супер дербито на родния футбол Левски - ЦСКА (0:1). В този ден зрителите на TV7 са достигнали 1 млн. и 300 хил., което е невероятно.

[caption id="attachment_3710" align="alignright" width="300"] "Поверително от NL" по TV7[/caption]

В същото време конкурентите от bTV и NOVA ТВ са имали близо три пъти по-малко зрители на 8 март, разбра Goreshto.net. Действително ударът на TV7 е много голям. Тази телевизия започна да залага масово на българския футбол и това й носи много голям успех.

Именно по празниците е най-силният период на TV7. Тогава незнайно защо NOVA ТВ и bTV, както и останалите телевизии, развалят цялостната си програма с излишни филми и предавания, които не се нравят на зрителите. Многократни са примерите как хората се оплакват, че точно събота и неделя няма какво да гледат по телевизията.

Все пак обаче TV7 има още върху какво да поработи, докато стигне по рейтинг през всички дни от седмицата гореспоменатите две телевизии.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.