Боби Ваклинов: Във фитнесите и моловете няма никакъв контрол за Ковид! (виж тук)

0

Боби Ваклинов бесен от липсата на всякакъв контрол!

Буквално преди минути изригна възмутен в мрежата репортерът на бившото “Господари на ефира” Боби Ваклинов. А причината е повече от основателна – липсата на всякакъв контрол за сертификати и тестове в моловете и фитнесите, където има най-голямо струпване на хора.

“Има ли фитнес в София, в който се изисква зелен сертификат и се осъществява някакъв противоепидемичен контрол?

Не само в залите няма подобен филтър, в повечето молове всичко е проформа. В заведенията също.

Кирил Петков, или контролирайте по-стриктно и прецизно изискването за сертификата( който в немалка част от случаите е ФАЛШИВ!), или го отменете. Тъкмо и фашизоидните “ВАКСраждане” ще спрат да висят като дамоклев меч над кабинета и ще се запътят към бунището на политическата история. Където им е мястото. Защото от НАТО и ЕС няма да излезем.

Лошото е и че от пандемията няма да излезем и тази година. Недоброжелателите ви (какъвто аз не съм, аз ви стискам палци!), в генезиса на политическата ви кариера, ви сравниха с Макрон. Което не е непременно лошо.

Наскоро френският президент се зарече да “извади душата” на неваксинираните французи. Ако имате смелостта да го приложете и у нас, със сигурност ще “напълните сърцето” на трезво мислещата и осланящата се на науката част от обществото.

… А и Макрон е на прага на нови президентски избори, а вие тъкмо спечелихте вашите”, написа Боби Ваклинов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.