Мегз от Дубай: Родих се два пъти, имам втори духовен рожден ден! (виж тук)

0

Мегз призна, че се чувства преродена!

Преродена, но тук, в този си живот, се чувства бившата дизейнерка Миглена Каканашева – Мегз. И иска да помогне на още хора да постигнат това усещане. Ето какво сподели тя за себе си преди дни:

“През далечната 2017 за пръв път в мен се появи мисълта “Искам да си опозная малко повече от Миглена. Като Миглена никога не съм живяла”. Не знаех нито КАК, нито КЪДЕ, нито С КОЙ и ми беше толкова тъмно, объркано и неясно. Само знаех, че не се чувствам добре. Че нещо ми липсва. Че каквото и да имам и постигна -абе не мога да го изживея истински. Че има нещо повече в живота, че ИМА НЕЩО ПОВЕЧЕ В МЕН. И така тръгнах -и аз не знаех къде точно- само си чувствах “към мен”.

Около рождения ми ден – Юли 2020 -ееееее най, най после “разгеле”, както казват бабите в моя край се “пробудих”. Това беше най-трудното -да счупя оковите, които бях създала за себе си. После ЖИВОТЪТ в мен сам си свърши работата с невиждан замах и скорост. И точно на 14.11.2021 се “оцелостих”. Дата, която днес наричам втори рожден ден.

По пътя многоооооо хора ме подкрепяха. Никога не мога да им се отблагодаря. А тези на снимката и още някои герои, които не са на нея,откровено често си ме носеха, особено преди 2020.

Пътят се върви САМ. Колкото и да обичаме някого не може да го извървим вместо него. Но с ПОДКРЕПА от близки или други, които по-отдавна вървят. От личен опит казвам -Но със съмишленици, други “търсачи”, тръгнали на път, си е съвсем, съвсем друго.

Така 2022 започна с по-силния от всякога зов за СЕМЕНАТА НА ПРОМЯНАТА Ако все още не си се записал за 6 месечното трансформационно приключение -пиша този пост, за да ти се появи НЕслучайно, ако е за теб. Да те намери, ако и при теб нещо отвътре все липсва или не е както трябва. Той е за “търсача” в теб. Да го накара да закопнее за ЖИВОТ.

ВРЕМЕ Е ДУМИТЕ ДА СТАНАТ ДЕЙСТВИЯ. БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ В ДЕЙСТВИЕ Е ТУК.
Запиши на miglenakakanasheva11@gmail.com
Заглавие – “Семената на промяната” или “Стълбовете на подкрепата” за тези, които са по-отдавна на пътя и вече боравят с вид техника за себепознание или себеразвитие.

Започваме на 01.02.2022 в 18:30 българско време по ZOOM. Запиши си датата и не я пропускай. Ще има ZOOM запис, но в ЖИВА ВРЪЗКА ще се слееш по друг начин. Направи го за себе си”, призова в страницата си Мегз.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.