Наталия Кобилкина: Запомнете тези 6 признака на достойния мъж! (още подробности)

0

Ето как да разпознаваме мъжете според Наталия Кобилкина!

Наталия Кобилкина разкри как да разпознаваме достойните мъже от тези, които са само за загуба на време. Признаците се оказаха само 6, но е добре да ги запомним:

“6 признака как да разпознаеш достойния мъж

Разделите, неуспешните връзки и бракове се дължат основно на едно нещо – не умеем да преценяваме отсрещния човек и дали той е подходящ за нас. Как, мили мои дами, да разберете дали се срещате с достоен мъж?

1⃣ Достойният мъж търси в жената нещо повече от външния вид.
Какви комплименти ви прави той? Само с тялото и външния вид ли са свързани те? Говори ви основно мръсотии? Ако да, това означава, че неговият фокус е върху „опаковката“ и най-вероятно не гледа на вас сериозно, а иска само секс. Достойният мъж ще оцени вашата личност, доброта и интелигентност и ще ви го каже.

2⃣ Достойният мъж иска до себе си жена с цели.
Достойният мъж има свои цели и мечти и ще иска да бъде с жена, която също има такива. Той никога няма да се почувства уплашен или застрашен от жена, която знае какво иска и се опитва да го постигне. Напротив, търси равнопоставен партньор. Затова внимавайте с мъжете, които се опитват да ви попречат да преследвате мечтите си.

3⃣ Достойният мъж уважава.
Много можеш да разбереш за човек, ако го видиш как се отнася с по-слабите от него – с деца, жени и дори с животни. Достойният мъж ще се отнася към вас с уважението, което заслужавате, никога няма да ви принуждава да правите нещо, което ви е неудобно, и никога няма да се отнася зле с вас.

4⃣ Достойният мъж иска да направи жената до себе си щастлива.
Мъжете, които са незрели и все още „момченца“, търсят само секс и забавление от жените. Достойният мъж ще направи всичко необходимо, за да ви направи щастливи, както в спалнята, така и извън нея. Вашето щастие е неговата награда.

5⃣ Достойният мъж има свои интереси.
Жената е приоритет в живота му, но той има и други интереси, извън връзката – приятели, хобита, стремежи. Ако, напротив, мъжът се „лепва“ за вас и започне да организира живота си спрямо вас, то това е червен флаг и трябва да внимавате.

6⃣ Достойният мъж има доверие в половинката си.
Достойният мъж ще ви вяра – или поне докато не предадете доверието му. Той няма да бъде параноичен и да нахлува в личния ви живот, за да се увери, че не правите нищо лошо (да ви проверява телефона ви, постоянно да иска да знае къде сте и с кого и т.н.) Подобно поведение само показва несигурност в мъжа”, обясни в мрежата Наталия Кобилкина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.