С Демир Бозан завишеният холестерол не е проблем

https://goreshto.net/balgariya/s-demir-bozan-zavisheniyat-holesterol-ne-e-problem/49253 Goreshto.net
С Демир Бозан завишеният холестерол не е проблем

Билките от комбинацията Демир бозан успяват да намалят нивата на холестерола, пречиствайки кръвта от вредните плаки и замърсяванията, които го причиняват.

[caption id="attachment_3689" align="alignright" width="150"]Демир бозан холестерол Веселина Стефанова[/caption] Доскоро аз лично не бях чувала думата „холестрол”, но скоро ми се наложи да се поинтересувам и прочетох доста материали по въпроса. В последно време, за съжаление тази дума и диагноза съответно стана много популярна. Сигурно и вие имате поне няколко познати, които имат висок холестерол. А знаете ли, какво означава това и какво общо има с чая от Демир Бозан? Холестеролът не е болест, а нормална съставка на клетъчните мембрани. Той представлява бяло, мазно вещество. При нарушаване на определени обменни процеси в нашия организъм, холестеролът от LDL-C не се усвоява от клетките в нашия организъм и започва да се отлага по стените на кръвоносните съдове. Не се отчайвайте, този процес е обратим. Много от билките, участващи в билковата комбинация Демир Бозан, контролират превръщането на холестерола в плака и така се предпазват артериите от образуването на плака. Те също така са идеални за лечение на депресия, кръвно, диабет и тъй нататък. Аз самата приемах тези билки, след като ми откриха завишени нива на холестерола. Преди това бях правила какви ли не опити да се справя с този проблем, до един неуспешни. Изгълтах, така да се каже, всички хапчета на света, спазвах какви ли не диети - нищо не помогна. Едва когато се порових в интернет за някакво решение на въпроса и успях да намеря доста отзиви за тази билкова комбинация, нещата започнаха да се подреждат. Поръчах си чая и го приемах, както пише в указанията, по три пъти на ден след запарване. Вътре в кутията има 90 филтърни пакетчета, които стигат за 30 дни редовен прием. Още през този първи месец се усети ефектът от тези билки и изследванията ми показаха движение в количеството холестерол надолу. В края на втория месец вече бях в нормата.

Веселина Стефанова, София

А ето какво казва лекарят по въпроса:

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.