Свят

Анджелина Джоли с нова изгора. Ето кой е той!

Рапърът потвърди, че има отношения с нея

От известно време насам из светските среди все по-усилено се носи мълвата, че холивудската звезда Анджелина Джоли има нова изгора.

Оказва се, че новият й любим е рапърът The Weeknd. Той най-накрая проговори за отношенията си с актрисата.

Анджелина Джоли
Рапърът потвърди, че има отношения с нея

За никого не е тайна, че връзката им се обсъжда от есента на миналата година. Въпреки това обаче до този момент тя оставаше в сферата на предположенията.
След няколкото романтични вечери, запечатани от папараците, холивудската звезда се появи на негов концерт.

Излизането на новия му албум „Dawn FM“, предизвика нова вълна от коментари. Феновете се заслушаха в текста на осмата песен, носеща името „Here We Go… Again“. В нея изпълнителят се обръща към своята тайнствена възлюбена и няколко пъти казва: „Моето ново момиче, моята кинозвезда“, а след това навлиза в подробности: „Обичах я така, както трябва. Накарах я да крещи като Наоми Кембъл“.

До момента нито един от двамата (31-годишният The Weeknd и 46-годишната Джоли) не бяха коментирали своите отношения пред обществото.
В едно от интервютата, актрисата дори отклони поглед и не отговори на въпрос, свързан с отношенията им. Феновете обаче са повече от сигурни – двойка са, коментира изданието Lovestylemag, цитирано от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара