Красивата Дебора заряза гаджето си, за да не празнува с него 8 март

https://goreshto.net/novini/krasivata-debora-zaryaza-gadzheto-si-za-da-ne-praznuva-s-nego-8-mart/49250 Goreshto.net
Красивата Дебора заряза гаджето си, за да не празнува с него 8 март

Дебора Иванова без половинка на 8 март, но не се чувства самотна

Красавицата Дебора Иванова ще купонясва тази вечер без мъж до себе си. Така се получи след вчерашната раздяла на фолк дивата със своя приятел, който вече е бивш. Дебора е на мнение, че 8 март е за излизане с жени и мъжете въобще не са необходими. Дали е така, всяка дама може сама да прецени за себе си.

[caption id="attachment_3666" align="alignright" width="300"]Дебора остави гаджето си и ще празнува 8 март с приятелки Дебора остави гаджето си и ще празнува 8 март с приятелки[/caption]

Дебора е голяма купонджийка и това си личи ясно от Фейсбук, където непрестанно публикува провокативни фотоси и видеоклипове. Така например наскоро тя лъсна във видео с полуголи младежи в дискотека по време на свое участие. Тогава Дебора изпълняваше великата 4-4-2 на колежката си Кали.

Дебора не страда по своя любим. Тя сама е предпочела, че няма смисъл да го мъчи с несъществуваща любов. Затова го е оставила точно преди 8 март, за да може да не празнува с него. Все пак е най-болезнено за един мъж да бъде оставен в миг на щастие, каквото несъмнено ще има на купона тази вечер.

Goreshto.net пожелава на Дебора Иванова да прекара наистина един чуден 8 март. Дано довечера открие това, което й е липсвало по време на бившия й вече любовен романс.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.