Сашка Васева разпозна децата си след тежката операция! (Певицата отвори очи, когато чу гласовете им)

0

Сашка Васева е реагирала на гласовете на децата си

“Сашка отвори очи, като й заговориха децата. Много трудно, но ги пуснаха при нея и тя ги разпозна. Няма такова щастие, да ви кажа. В момента тя е добре и се надявам да се възстановява. Връща бавно и бавно неща, които й разказваме, отговаря и със стискане на ръце. Не знам, но сигурно това е чудо.” Това сподели съпругът на певицата Сашка Васева – Христо Бакърджиев. Той уточни, че певицата вече е започнала да движи ръце и крака, както и да се храни с течна храна. “Това доскоро не беше възможно, беше на системи, но започна подобряването”, уточни Бакърджиев.

Снимка: Фейсбук

Попфолк легендата претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия. “Предстои да я изпишат тези дни, но възстановяването ще бъде тук, не знам дали трябва да рискуваме, като се върнем веднага в България”, каза мъжът на Сашка. Самият той не бърза да се отпуска, тъй като най-трудното след операцията е тя внимателно да се “връща към живота”.

“Сега не го мислим много това, но е важно, тъй като инфекциите са много, да не говорим, че и в момента има пандемия – този коронавирус и от него трябва да я пазим, затова не смятам, че скоро ще си дойдем в България”, казва Бакърджиев.

Все още лекарите не дават гаранции, че тя ще възстанови напълно зрението си, но със сигурност и това ще стане в някакъв момент от лечението й.

“Искахме да е в най-добрите ръце и това се случи. Всяка от трите операции траеше много часове къртовски труд за лекарите и всички сме им много благодарни. Тук мерките са направо жестоки. На всяко излизане си правим тест с децата, макар че имаме сертификат, но и с това свикнахме”, каза още Бакърджиев. През цялото време на престоя си Сашка е искала да пие само българска минерална вода и семейството й я доставяло благодарение на приятели. “Знаете какъв патриот е, това е положението”, с усмивка сподели Христо Бакърджиев, пише ХотАрена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.