Маринела Арабаджиева: Опознават ме само хората, за които знам, че има смисъл! (виж тук)

0

Маринела Арабаджиева с откровено признание на Коледа!

Искрено и лично признание за себе си направи Маринела Арабаджиева навръх Коледа. Съпругата на Ветко Арабаджиев повдигна завесата и разкри душата си в мрежата:

“Имало едно време… странно защо всички приказки започват с това! Това,което го е имало по онова време го има и сега,нито е станало по-малко тъжно,нито по-малко красиво ,нито по-малко вълнуващо!

Коледа никога не е просто навик,Коледа е магия ,тя е усещане.Коледа е нежността на отминалите дни,стойността на настоящето и очакванията за бъдещето!Коледа е любов в действие ,всеки път ,когато даваме и всеки път,когато обичаме,това е Коледа!

Коледа не е определено време от годината ,тя е нагласа,да пазиш мира и любовта в душата си ,да бъдеш милосърден ,това е Коледния дух и той ще продължи толкова дълго,колкото се държим ръка за ръка и останем сърце до сърце!Моята Коледа е винаги ,когато направя нещо специално за любим човек или приятел,моята Коледа е в сърцето ми и не е търся под елхата!

Моята Коледа целува сърцето ми преди да заспя за лека нощ!Коледа е като човешката душа,понякога като пламъче на свещ угасва от най-лекото подухване,понякога пък не ще е съкруши и най-силния вятър,като човешкото сърце ,което не престава да тупти ,докато в него има и една искра живот !

Като Коледното дръвче,което огрява домовете със своята светлина,като духът човешки греещ ,преминал през огън и вода!За,всеки Коледа е това ,което вижда!

Затова ме опознават само хората за които мисля ,че има смисъл,а за останалите нека съм това ,което те виждат!Мечтите никой не може да ни вземе!И не е нужно да е Коледа ,за да очакваме чудеса!Те са в нас ,стига да ги пожелаем истински!

Вярвайте в себе си!А Коледа нека е има,защото е нужно да вярваме и да не забравяме ,че надеждата и доброто в нас съществуват!Весели Празници!”, пожела Маринела Арабаджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.