Новини Шоубизнес

Наталия Кобилкина: Как да сбъдваме желанията си като с магическа пръчка! (виж тук)

Наталия Кобилкина разкрива тайната на сбъднатите желания!

Тайната на сбъднатите желания разкри Наталия Кобилкина. Тя е убедена, че можем да постигнем всичко, за което си мечтаем като с вълшебна пръчица. Ето и как:

“Магическата пръчка или как да сбъдваме желания!

Ако имахте магическа пръчка, какви биха били първите ви 3 желания? Бъдете смели, мечтайте мащабно – за магическата пръчка няма невъзможни неща. А сега напишете в 💬 коментарите своите 3 първи желания. Направете го, по-надолу ще разберете защо. 👇

Това просто упражнение е изключително полезно и често съм го прилагала при клиенти на лична консултация. Когато за първи път дойдат на сесия, аз обикновено ги питам с каква цел са дошли, какво искат да постигнем заедно. И те казват нещо, а после споделят, че не знаят защо не им се получава.

Аз ги поглеждам и още от първите секунди ми е ясно – защото това не са техните истински желания. Тогава ги карам да направят горното упражнение с магическата пръчка. След него те са изненадани от самите себе си и не могат да повярват, че това са техните желания.

⁉ Защо се получава това разминаване?
Желанията, които те си поставят първоначално и които са склонни да изрекат на глас, особено пред непознати хора, са:

👉 Желания, вменени от другите;
👉 Желания, които им се струват реалистични и постижими;
👉 Желания, които им изглеждат сериозни, а не наивна фантазия;
👉 Желания, идващи от ума и егото, а не от сърцето и душата;

За съжаление с годините нашето въображение и вяра закърняват. В живота ни са се появили различни ситуации, които са ни накарали да загърбим и погребем мечтателя в себе си, детето с безкрайно въображение, което някога сме били, както и вярата в доброто, в чудесата.

🧠 За да препрограмираме ума си и да си върнем обратно способността да мечтаем, на нас ни е нужен пълен рестарт и изключителни усилия в тази посока. Трудно е да съборим стените между себе си и вътрешното ни дете, които сме градили усърдно толкова години.

‼ Но! Има едно време от годината, когато това е изключително лесно. Времето около 🎄 Коледа! Защото:
🌟 Около Коледа вибрацията на планетата се вдига и това влияе и на нас, дори и да не сме се замисляли.
🌟 Колко и да сме пораснали, ние все още пазим детските си спомени от празничните дни – колко сме се вълнували, че идва Коледа.
🌟 Магазините, улиците, домовете се кичат в украса и всичко става по-красиво, по-светло и по-весело.
🌟 Хората са с приповдигнато настроение заради предстоящите почивни дни, затова са по-мисли, по-сърдечни и има много по-малко караници.
🌟 Хората са настроени да правят добрини по Коледа, затова и някак дълбоко в нас отново се пробужда надеждата и вярата, че чудесата съществуват.
🌟 Коледните филми и книги също събуждат въображението ни.
🌟 Самият празник е свързан с раждането, което символизира новия живот, новото начало, нов шанс, рестарт. Защо да не е ново начало и за нас?

Затова сега е най-подходящото време да работим с мечтите и желанията си, както и за тяхното сбъдване. Просто шансовете са много по-големи и всичко би се случило с доста повече лекота”, сподели Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара