Д-р Радина Денкова: Да бъдем човеци, да обичаме! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/d-r-radina-denkova-da-badem-choveci-da-obichame-vizh-tuk/47107 Goreshto.net
Д-р Радина Денкова: Да бъдем човеци, да обичаме! (виж тук)

Д-р Радина Денкова с пожелание за празниците!
Една от топ дерматоложките у нас д-р Радина Денкова отправи пожелание към своите клиенти и приятели в мрежата. Ето какво сподели тя часове преди Бъдни вечер!

“И днес е 24 декември!
Точно тази нощ се ражда нашият Божи син!
Случва се чудо!

Чудото е да се родим, да живеем , да се опитваме да бъдем човеци! Да бъдем човеци с човешките ни слабости, да бъдем човеци с всичките ни падания и ставания, да бъдем човеци дори когато загубим вярата в хората.

Колко е хубаво да седнем за миг и да усетим силата на всичко това! Да помълчим, да помислим истински и искрено къде сме, къде искаме да отидем, къде сме били. И да благодарим за всеки ден, че можем да се променяме, че можем да вярваме в чудеса, че можем да се надяваме на по- добри дни!

И да обичаме! Да обичаме живота, да обичаме близките си, да обичаме себе си! Защото вярата тръгва от нас, защото любовта е вътре в нас и надеждата е наше право.

Бъдете здрави, бъдете благословени и вярвайте в живота! Вярвайте в любовта!
Светли празници!”, пожела Радина Денкова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.