Петя Дикова с твърда подкрепа за кърменето! (още подробности)

0

Петя Дикова е твърдо за кърменето на бебето!

Твърдо за кърменето на бебето по естествен начин е Петя Дикова, която е майка на двама сина. За разлика от много млади жени, които се тревожат за бюста си, Пипи е на друго мнение:

“Мотото “Breast is best” отлично олицетворява гледната ми точка към кърменето. Да, невинаги е лесно, невинаги тръгва гладко, да, понякога боли, друг път цапа, изисква съобразяване и естетическа цена, но щом е за доброто на децата ми – всичко си струва.

И понеже понякога живея в тихата заблуда, че всичко, свързано с бебетата, вече е открито, вече се знае и няма неизвестни, за мен беше удивително да прочета, че майчината кърма съдържа уникална съставка, открита едва преди няколко години – HMO (human milk oligosaccharide или олигозахариди в майчиното мляко), които помагат за изграждането на имунната система на бебето.

Те буквално “улавят” лошите бактерии и спомагат растежа на добрите бактерии, което намалява нуждата от употреба на антибиотици. Не пия и не пуша, но пък трябваше да внимавам със сладкото в името на най-добрия старт, който можех да дам на децата си.

И продължавам да се вдъхновявам от всички световни звезди като Ева Лонгория, Гуен Стефани, Аланис Морисет, ПИНК, Жизел Бюндхен, които публикуват снимки как кърмят.

Имам късмета, че и вкъщи, и в работата, срещнах разбиране и подкрепа. Пожелавам го на всички майки!”, сподели Петя Дикова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.