Мартин Макариев обиден от културата в България, иска да емигрира

0

Мартин Макариев се чувства недооценен в България

Тъжно ми е от тези разсъждения. Така Луиза Григорова-Макариев определи размислите на своя съпруг Мартин да се преместят да живеят извън България. Оказва се, е семейството често води разговори, свързани с емиграция, а именно Мартин е този, който има силно желание да живеят в чужбина.

За да потърси съвет, Луиза записва тайно поредния техен дебат, свързан с бягство от родината, и го пусна в профила си без знанието на Мартин. От залиса става ясно, че режисьорът се чувства напълно неудовлетворен от настоящата ситуация в културния сектори и непрекъснато се опитва да убеди Луиза да хванат самолета.

Снимка: Инстаграм

„Бачкаме денонощно, влагаме всичко, което имаме, и накрая нямаме нищо. Безсмислено е, казвам ти, качваме се на самолета. Ето снощи получихме поредното предложение – четвърто в рамките на две години, да заминем за Щатите! Какво да правим тука?!“, гневи се Мартин.

Повод за поредната му обида е похвала, получена не от кого да е, а от филмовата компания на Стивън Спилбърг. Заснемаме филм, има 50-100 награди… на кой му пука, те дори не знаят, че ги има. Получавам поздравителен имейл от компанията на Спилбърг, след като са ни гледали на някакъв фестивал, казват ни евалата, но това си го казваме ние тук. Четем си имейла и се забавляваме и си ръкопляскаме. С каква цел?“, ядосва се талантливият режисьор, който очевидно се чувства недооценен.

„Толкова много сме постигнали в България и дай сега да зарежем абсолютно всичко и да ходим някъде“, опитва се Луиза да парира мъжа си.

На въпрос какво точно е постигнала актрисата отговаря: „Най-малко това, че хората ни знаят и искат да ни гледат“.

„Какво като те знаят?! Кино се прави с пари. Дали държавата ще те подкрепи, дали меценатите, дали хората с много пари, това са хора, които разбират, оценяват и правят неща”, контрира я Мартин, пише hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.