Илиян Любомиров: Харесвах Петя, защото е известна!

0

Илиян Любомиров с любопитно признание за връзката си с Петя Дикова

Писателят Илиян Любомиров си призна, че в началото на връзката си с тв водещата Петя Дикова е бил пленен от нейната известност. Усмихнатият Илиян не се свени да се нарече егоцентрик, който обича да гледа жена си по телевизията и на кориците на списания.

Снимка: фейсбук

Думите му са изключително силни и не всеки мъж би посмял да ги изрече гласно пред целия свят. “В началото на връзката ни с Пипи много се гордеех, когато тя беше на корицата на списание или на екрана, интервюирайки някоя световна звезда. Защото най-красивото момиче беше избрало да бъде с мен. Какъв егоцентрик съм бил, но децата са най-категоричната победа над егото”, пише Любомиров.

“Затова сега гордостта е по-различна, по-силна. Последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, създаде и разви национална кампания за репродуктивното здраве, засне няколко филма и написа книга. И всичко това, докато е най-добрата майка и муза. Гледам я отново на екрана, отново на корица, свети високо, по-красива от всякога. Моето момиче”, казва по повод нова корица на списание, на която грее неговата най-голяма муза в живота, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.