Свят

Как Амал стана причина Джордж Клуни да изгуби 35 млн. долара?

Тя му дала този съвет

Световноизвестният актьор Джордж Клуни изгуби 35 млн. долара заради съпругата си Амал.
Той сподели каква е причината, поради която е отказал да заработи крупната сума в рамките на само един ден.

Работата била свързана с участие в реклама на авиокомпания.

Джордж Клуни
Амал му дала този съвет

60-годишният Джордж Клуни споделя, че причина за отказа станала съпругата му Амал. Тя го разубедила да откаже апетитната сума, тъй като била свързана със съмнителна страна. Актьорът обаче отказва да уточни коя. За никого не е тайна, че Клуни е натрупал състояние от 500 млн. долара.

Припомняме, че съпругата на актьора – 43-годишната Амал е адвокат по правата на човека. Тя е родом от Бейрут. Учила е в Оксфордския университет и е специализирала международно право. Разрешено й е да го практикува не само в САЩ, а и във Великобритания.

В скорошно интервю за “The Guardian”, звездата от “Ocean’s Eleven” признава: “Е, да. Предложиха ми 35 милиона долара за един ден работа за реклама на авиокомпания, но говорих с Амал за това и решихме, че не си струва”.

Джордж Клуни не пропусна да се похвали, че последните двама клиента на съпругата му, са спечелили Нобеловата награда за мир и тя е измъкнала безброй журналисти от затвора.

По отношение на отрочетата им – 4-годишните им близнаци, Джордж Клуни споделя, че са различни като ден и нощ.
“Александър обича да се смее, а Ела е много сериозна, винаги се уверява, че всички играят по правилата. Децата наистина се раждат със своите характери!”, усмихва се той.

Двойката използват услугите на бавачка четири дни в седмицата. През останалото време с децата са само те, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара