България Новини Шоубизнес

Крисия омая България пред погледа на Господин Андреев /ВИДЕО/

Крисия Тодорова отново възхити България, но този път в присъствието на Господин Андреев

Снощи Крисия Тодорова най-после се запозна с Господин Андреев, видя Goreshto.net. Хиляди почитатели на малката сладурана чакаха с нетърпение първото представление на детето-чудо след победата му в конкурса, който грабна вниманието на много хора и покачи рейтинга на шоуто до небесата.

Господин Андреев сякаш бе малко притеснен от красивото момиченце до себе си и не отговори много изчерпателно на въпросите от Слави Трифонов, пише Kliuki.bg. Малчуганът все пак разказа поредната си смешна история и позабавлява за пореден път зрителите на шоуто.

Господин Андреев изгледа отблизо невероятното изпълнение на Крисия Тодорова в нейния дебют за шоуто
Господин Андреев изгледа отблизо невероятното изпълнение на Крисия Тодорова в нейния дебют за шоуто

Преди Господин Андреев обаче, Крисия Тодорова направи своя дебют вече като постоянна част от “Шоуто на Слави”. Детето-чудо изпя хита на Металика Nothing Else Matters и за пореден път омая България с чудотворния си талант.

Сега предстои концерт на целия екип на шоуто в Разград. В него ще вземат участие абсолютно всички. Слави, Ку-ку бенд, Господин Андреев, а главната звезда на вечерта ще бъде Крисия Тодорова.

Уникалният глас на момиченцето в комбинация с изобретателността на Господин Андреев със сигурност създава една много интересна малка телевизионна двойка. Вижте какво се случи в дебюта на тази двойка в ефир.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.