Наталия Кобилкина разкри как да сбъдваме мечтите си със сексуална енергия! (виж тук)

0

Наталия Кобилкина с нов метод за сбъдване на желания!

Нов и доста нетипичен, но пък приятен метод за сбъдвате на желания разкри Наталия Кобилкина. Ето как да го правим, докато се забавляваме в леглото:

“Как чрез сексуалната енергия да сбъдваш своите мечти?

Много хора трудно привличат желаните неща в живота си, тъй като имат заблокирани сексуални центрове и втора чакра. Когато тези канали са запушени, сексуалната енергия не може да премине през вас и съответно в полето ви не може да влезе нищо ново.
Сега ще кажете – какво общо има привличането на желания със сексуалната енергия? ?

Замислете се, сексуалната енергия единствено има силата да създава и от 0 да прави

1. Сексът създава нов живот. Съответно правилното протичане на сексуална енергия при вас може да ви донесе „нов живот“ в духовен и енергиен смисъл.
Искате успехи и повече пари? Искате нов дом или нова кола? Мечтаете за пътувания и екзотика? Копнеете за любов и семейство? Научете се да управлявате своята сексуална енергия и ще го получите!
Нека първо разгледаме какво може да блокира нашата сексуална енергия:

❌ Изпитваме емоции с ниски вибрации, когато става въпрос за сексуалността – Изречете на глас „Секс“. Какво чувствате? Може би срам, вина, страх, негодувание или дори гняв? Това са все емоции с ниска вибрация, които блокират вашата сексуална енергия. За да я отпушите, трябва да изчистите тези негативни емоции, свързани с вашата сексуалност.

❌ Минали преживявания – Предишния ни сексуален опит, особено ако е негативен, може да блокира сексуалната ни енергия. Може да става въпрос за сексуално насилие, но и всякакво друго неприятно сексуално преживяване би могло да причини това.

❌ Сексуални партньори – По време на полов акт участниците в него обменят помежду си сексуална енергия. Затова е много важно да внимаваме с кого си лягаме. Често неподходящ партньор или дори енергиен вампир, с когото сме имали сексуален контакт, може да е причина за нашата блокирана сексуалност.

❌ Липса на любов към тялото си – Понякога ние толкова се вкопчваме в нашите недостатъци, толкова не одобряваме тялото си, че направо го отхвърляме, дори изпитваме омраза към него. Това заключва сексуалната енергия. Трябва да се научите да приемате тялото си и да развиете любов към себе си.

Как да сбъдвате чрез сексуалната енергия?
? Стъпка #1 Изберете едно нещо, което искате да привлечете. Може да искате много неща, но започнете с едно – така ще сте кристално ясни какво точно желаете да се прояви в полето ви и ще е по-лесно да се фокусирате върху него.

? Стъпка #2 Задайте си намерение. Важно е да формулирате своето желание много ясно. Например, не просто „Искам изобилие“, а „Имам изобилие в своя живот и получавам по (сумата, която желаете) евро месечно.“ Повтаряйте си това намерение наум преди, по време и след секс.

? Стъпка #3 Събудете сексуалната енергия. Без значение дали ще го правите с партньор или самостоятелно (под формата на маст@рбация), винаги се придържайте към това, което ви е приятно. Бъдете осъзнати в процеса и наблюдавайте как реагира тялото ви, какви усещания имате. Идеята е ерогенните ви зони да бъдат стимулирани, така че да се доближавате до по-голямо и интензивно удоволствие, а не толкова да ви доближават до оргазъм. Тук много полезни са тантра практиките.

? Стъпка #4 Отдаване на сексуалната енергия. Оргазмът е финалният момент на освобождаване на сексуална енергия. В този момент ние сме на вълните на радостта, еуфорията и любовта, т.е. на възможно най-високата вибрация. Не случайно по време на кулминацията си хората викат неща от сорта на „О, Господи!“ и т.н. – защото за части от секундата ние се сливаме с Вселената и се превръщаме в творци на реалността. Насладете се на това изживяване, останете в настоящия момент и напълно се отдайте на мощните потоци сексуална енергия, които преминават през тялото ви.

? Стъпка #5 Отпускане след кулминация. Последната стъпка към привличането на желаното е да се отпуснете след оргазма. Не скачайте веднага към душа или да сменяте чаршафите. Сега е моментът да си спомните вашето намерение. Използвайте цялата тази мощна енергия, която сте успели да канализирате. Затворете очи и се опитайте да си представите как вашето желание вече се е сбъднало. Визуализирайте около 5 минути, преди да продължите с деня си”, обяснява Наталия Кобилкина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.