Новини Шоубизнес

Евгения Борисова отваря парфюмерия от нов тип като в Дубай! (виж тук)

Евгения Борисова прави магазин по типа на Дубай!

Магазин за парфюми от нов тип, като тези, които са на мода в Дубай, ще отвори дизайнерката Евгения Борисова. Ето какво сподели тя, за да зарадва дамите:

“Хайде малко да чуя мнението ви за такава парфюмерия. Обмислям го от много време, защото нишовата парфюмерия не е за всеки потребител и е трудно да работиш само в луксозния сегмент когато е криза, а и таргетът е доста разпилян и ограничен. Обмислям да отворя през януари магазин за парфюми на принципа на тези тук в Дубай.

Винаги съм се чудела дали би се възприел такъв тип продукт в България, но ще рискувам и ще опитам.

Принципът е следния:
На място избираш от четирите качесва на парфюмния концентрат –
Ниско, Средно, Високо, Супер качество.( цената е различна)

Можеш да купиш директно концентрата (органичен или синтетичен) в шишенце с ролков дозатор като масло или на място да направиш своята парфюмна композиция (одеколон, тоалетна вода, парфюм или екстракт) и да избереш опаковка и бутилка с пулвелизатор на винт. Луксозна опаковка, която можеш да ползваш повече от един път.

Можеш да имаш домашен дифузер или ароматна свещ, ароматизатор за кола или гардероб и всичко това на място по ваш вкус.

На място ще видите всички съставки взимащи участие в парфюмерията и съвети за добрия парфюм.

Лично аз обожавам тия магазини за парфюми тук и ги обикалям наравно с най- високия клас бутици. Тук тези магазинчета са стотици, а ароматите хиляди.

Съвсем скоро ще отворя и моя такъв магазин и ще се радвам да ви заинтригува това, което ще пусна в продажба”, сподели Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара