Маринела Арабаджиева: Тръгва ми се нанякъде без багаж! (виж тук)

0

Маринела Арабаджиева с интересно послание в мрежата!

Съпругата на Ветко Арабаджиев – Маринела Арабаджиева явно вече не издържа на подлостта, лицемерието и фалша на света и особено този, с който са обградени богатите хора. Ето какво заяви тя в мрежата преди часове:

“Тръгва ми се нанякъде. Без излишен багаж, без колебание, без да броя стъпките, без да знам къде. Далеч от унилия ход на времето и тесните стени на пространството. Някъде, където присъствието има значение и доверието не е променлива величина.

Затварят ми се врати, които дълго време останаха едва открехнати. Хвърля ми се на вятъра всичко ненужно – заблуди, развалени чувства, напразни емоции, сгрешени роли, маски, скъсани връзки, объркани думи…

Живее ми се на въздух. Който не тежи от преднамерености, равносметки и везни. Оглежда ми се в очи, в които има смисъл. Има смисъл да полетиш така, че дори и да паднеш…да бъде красиво. Защото си е заслужавало.

Тръгва ми се нанякъде. Пътува ми се към хора, не към повърхности. Не с куфар, а със сърце. Където времето съвпада с пулса на душата. И толкова стига, за да бъдеш…”, написа в мрежата Маринела Арабаджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.