Бунт в Разград: Стотици скочиха срещу Слави Трифонов заради Крисия!

https://goreshto.net/novini/bunt-v-razgrad-stotici-skochiha-sreshtu-slavi-trifonov-zaradi-krisiya/49235 Goreshto.net
Бунт в Разград: Стотици скочиха срещу Слави Трифонов заради Крисия!

Същински бунт назрява в Разград, хората заплашват с окупация!

Същински бунт назрява в Разград, а стотици жители скочиха срещу Слави Трифонов заради любимката на града, а и на цяла България Крисия Тодорова. Повод за гнева на разградчани е предстоящият концерт на детето-чудо, който е насрочен за 3 март. Оказа се обаче, че гражданите няма да могат да го гледат.

Причината според тях е скандална, а именно, че Слави Трифонов наредил концертът на Крисия да бъде само с официални покани, като такива са получили единствено отбрани хора от елита и управата на Разград. За останалите вратите към събитиято ще останат затворени.

[caption id="attachment_3529" align="alignright" width="300"]Разградчани се заканиха да окупират залата, където ще пее любимката им Крисия Тодорова Разградчани се заканиха да окупират залата, където ще пее любимката им Крисия Тодорова[/caption]

"Какво е това, на какво прилича?! По-голяма наглост не сме виждали! Крисия е наше дете, от нашия град, а няма да можем да заведем децата си и ние самите да се насладим на изпълненията й. След това ще я вземат в столицата и дотам. Това е чудовищно неуважение и подигравка с целия ни град!", гневят се разградчани.

И нещо повече. Те обещават да окупират залата и да протестират пред нея по време на концерта, тъй като не искат да се примирят с едноличното решение на Слави Трифонов относно това кой е достоен и кой не да слуша и гледа Крисия Тодорова.

От страната на "Шоуто на Слави" пък обясниха липсата на продажба на билети по друг начин. Според хора от екипа Дългия нарочно постъпил така, за да не говорят после, че продават билети и спекулират на гърба на Крисия.

"Какво значи да не спекулират?! Като искат да няма продажба на билети, не можаха ли да направят концерта безплатен - на площада или другаде, където повече хора ще могат да го видят. Те Пайнер са правили така, ама Слави Трифонов не може. Настояваме да ни пуснат на концерта на Крисия!", категорични са съгражданите й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.