Горещо Жълто Новини

Виктор Николаев на легло с висока температура

Виктор Николаев също не беше подминат от тежкия грип!

На легло и с висока температура е екранната половинка на Ани Цолова Виктор Николаев. Водещият на сутрешното предаване по Нова телевизия се почувствал зле още във вторник по време на работа, но дал всичко, за да устиска и да довърши задълженията си.

После обаче се прибрал у дома и буквално се тръшнал на леглото с висока температура и неприятни болки в мускулите и гърлото. Предполага се, че Виктор Николаев е пипнал грипа от малката си дъщеричка Дара, която се разболяла по същото време.

Грипът не подмина и водещия Виктор Николаев
Грипът не подмина и водещия Виктор Николаев

Вкъщи заедно с тях си останала и съпругата на Виктор Николаев Людмила Железова, която се видяла в чудо и не знаела на кого с предимство да обърне внимание, да даде лекарства и да прави чайчета.

Суматохата около болните й съпруг и дъщеря били и причината тя да забрави да се обади в Нова телевизия и да предупреди за отсъствието на Виктор Николаев, което пък причини стрес у Ани Цолова.

Водещата започна предаването си без присъствието на Виктор Николаев и чак после разбра за причината.

Виктор Николаев все още се чувства като изцеден от грипа и лежи, за късмет усложненията не са забелязани и колегите му се надяват до понеделник да се е върнал при тях в ефир.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.