Новини Шоубизнес

Ето какъв приказен рожден ден прекара Наталия Кобилкина! (виж тук)

Наталия Кобилкина изненадана от мъжа си и приятели!

Куп изненади и подаръци от мъжа си, близките и приятелите, получи за рождения си ден Наталия Кобилкина. Самата тя сподели подробности за перфектния ден, които ви показваме като сме запазили точността на думите и правописа.

“Почнах ден в 6 сутринта с закуска с цветя, после доста интересна дубайска фотосессия, после моя мъж ми организира уникален спа масаж с тайландка (беше божественно, после любимия ни Намос и плаж, се върнахме в лято. И на края десерти с арабски чай в уникално място.

Първия се предал Филип, заспа на маса, Такис го последвал на момента и заспа за секунда само да стигнал до легло, гледайки на тази сладка спяща компания заспах и аз уж за 10 минутки… и станаха 3 часа як сън…в резултата пропуснахме нашата вечеря в един известен италиански ресторант… но се наспах и беше божествено.

Сега сидим и наспани гледаме един друг и ще тьрсим опция В за вечеря, добре, че сме в Дубай и има.

Благодаря за хиляди, хиляди съобщения… блокираха ми телефон няколко пъти и само го презареждам и аз много ви обичам.

Подарих този ден на себе си и съм щастлива, че просто следвам потока и се наслаждавам.

P.S. Любимите ми приятелки – прибираме се в Лондон тези дни и няма да се размине парти, дрес код Секси, който иска да отскочи до Лондон за уикенда сега е момента! Ще ви разхождам, така че хайде”, написа Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара