България Новини

Пам Велидис за насилието над жените! (още подробности)

Пам Велидис не иска да приеме, че в 21 век тези зверства още се случват!

Плюс сайз моделът Пам Велидис излезе с коментар в мрежата по темата за насилието над жените. Което, за жалост, е все така широко разпространено в страната ни. Ето какво заяви чаровницата днес:

“Скоро имах телевизионна изява като темата беше за насилието. Не споделих нищо, защото почти се разплаках в ефир и ми беше много неудобно, че показах такава емоция.

Преди няколко дни точно пред работното ми място един възрастен господин ме спря и ми каза: “Вие скоро имахте едно много хубаво представяне и казахте, че останалите мъже се срамуваме от насилниците. Искам да ви благодаря.”

Беше много студен ден, но от двете разменени думи цялото ми тяло се стопли за секунди.

За жалост не попадам често на мъже, които говорят открито против насилието срещу жени, но когато попадна на такива мъже искам да им стисна ръката, която не удря.

Искам да им кажа, че ръцете на хората са създадени, за да раздават нежност, прегръдки и обич, а не удари, побой и извратена домашна справедливост.

Погледнете ръцете си. Човешките ръце са толкова красиви. Не знам как някой избира да сее болка с тях, когато може да сътвори толкова чудеса вместо това.

Пожелавам си да живея сред хора, които виждайки, че върху някой се упражнява физическо насилие не му минава през главата: “Сигурно си го е заслужил/а.” Само така вярвам, че можем да спрем да виждаме такива ситуации.

Пожелавам го и на вас”, сподели Пам Велидис в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара