Алисия не се яви на делото с Божинов

https://goreshto.net/novini/alisiya-ne-se-yavi-na-deloto-s-bozhinov/49233 Goreshto.net
Алисия не се яви на делото с Божинов

Алисия не се е явила на поредното разглеждане на делото с Валери Божинов

Красивата Алисия избяга от делото с Валери Божинов, на което се разглежда издръжката, която футболистът трябва да плаща на фолк дивата, заради съвместното им дете. Певицата просто не се е явила на заседанието, а причината може да се определи като леко срамна.

Оказва се, че Алисия страда от едно коварно заболяване. От доста време насам тя има хемороиди, които тази година отново са се обострили, съобщава в. "Уикенд". Красавицата в момента била толкова зле, че не можела даже да стои седнала. Затова поп-фолк изпълнителката въобще не си направила труда да идва в съда, въпреки че сама повдигна делото.

[caption id="attachment_3515" align="alignright" width="300"]Алисия страдала от хемороиди и затова изпусна делото с Валери Божинов Алисия страдала от хемороиди и затова изпусна делото с Валери Божинов[/caption]

Алисия се бори за издръжка от над 2 хиляди лева на месец, което за нашите стандарти е наистина огромна сума, научи Goreshto.net. Тя обаче обяви пред Сашо Диков, че за стандарта на Валери Божинов това не е проблем и затова ще настоява докрай за тези пари. Футболистът вече прибира около 8 хиляди на месец в Левски, твърдят някои слухове. Неговите финанси рязко намаляха след завръщането му в България, но Алисия не се трогва.

Този път Божинов се измъкна, заради хемороидите на певицата, но едва ли скоро ще има същия шанс и се очаква да загуби въпросното дело.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.