Свят

Лекари преразгледаха режима на Елизабет Втора и й забраниха…

Тя е в трескаво очакване на отговор от Хари

За никого не е тайна, че напоследък здравословното състояние на Елизабет Втора не е в цветуща форма.

Още през миналия месец се появиха фотоси, от които стана ясно, че Елизабет Втора вече използва бастун, за да се придвижва.
По-паметливите си спомнят, че подобно нещо се е случвало само още веднъж назад във времето.

Елизабет Втора
Тя е в трескаво очакване на отговор от Хари

Лекари са преразгледали режима на Елизабет Втора и са я посъветвали да си осигури повече време за почивка. Освен това са й забранили и алкохола.
Направи впечатление, че кралицата не се включи и в Remembrance Sunday на 14 ноември. Това не се е случвало от цели 22 години насам.

Служители от двореца издават, че Елизабет Втора има сериозни проблеми с гърба, което затруднява придвижването й.
Към момента Нейно Величество се подготвя да отпразнува Коледа в резиденцията си в Сандрингам.

Това ще е първата й Коледа без съпруга й принц Филип. Поради тази причина тя е преразгледала и броя на служителите си. Оставила е едва четирима от тях – най-лоялните.
Пръв е бил освободен управителят на резиденцията, след което и още трима от помощниците.
Самите служители нарекли този период от службата си „края на една епоха“.

„След смъртта на принц Филип всичко се промени. Стана ясно, че епохата е към своя край”, коментират служителите.
Източник, близък до двореца, издава, че Елизабет Втора е в трескаво очакване на отговор от принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. Тя ги е поканила за Коледа, но все още не е ясно дали ще приемат поканата й.

Нейно Величество изгаря от нетърпение да се срещне с малката Лилибет, която следващия месец ще стане на половин година. До момента двете не са се виждали на живо.
По традиция в последния месец от годината цялото кралско семейство се събира в Сандрингам за предколедната служба и гала вечеря.

Изглежда кралицата иска тази Коледа да види всички заедно, включително своите правнуци. „Тя даде да се разбере на принц Хари, че иска да има време да види Арчи и Лилибет. Кралицата няма да ги изключи от семейството. Те остават нейни роднини”, разкриват приближени до Нейно Височество, пише woman.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара