Мария иска да прилича на Николета /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/mariya-iska-da-prilicha-na-nikoleta-snimki/49232 Goreshto.net
Мария иска да прилича на Николета /СНИМКИ/

Мария втрещи всички! Това вече е върхът!

Мария втрещи всички. Феновете й изпаднаха в откровен шок, научавайки за поредната глупост на любимката им, която този път наистина изби рибата. Оказа се, че Мария искала да прилича на Николета Лозанова, пише ПИК. И не само искала, а правела всичко възможно, за да го постигне.

Тъкмо затова тя все по-често започна да си прави снимки и фотосесии, които качва в социалната мрежа Фейсбук като но много от тях копира прическата, дрехите или позата на Николета Лозанова. С това си решение да копира Николета обаче, Мария буквално взриви почитателите си, които й отправиха директни упреци.

[caption id="attachment_3506" align="alignright" width="198"]Мария този път изби рибата! Мария този път изби рибата![/caption]

В страницата на Мария, а и в различни чалга форуми в нета, потребители пишат колко много е започнала да се излага певицата и как вместо да пее, което й е работата, тя само се щрака тук и там, в отчаян опит да имитира нашумялата и скандална плеймейтка.

"Мария, спри се! Стига си подражавала на Николета, ами вземи да запишеш някоя нова песен, че вече гласа ти забравихме. Съвсем се побърка, бе момиче! Да вземе да те стегне тоя Християн Гущеров, че съвсем за смях ще станеш", съветват я потребители в мрежата.

[caption id="attachment_3507" align="aligncenter" width="300"]Само се щрака, забрави да пее Само се щрака, забрави да пее[/caption]

А други злобничко подмятат, че колкото и много да й се иска да бъде модел или манекен, за жалост ръстът й не го позволява. Затова е най-добре да дойде на себе си и да подхване кариерата си, която от доста време насам здраво е занемарила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.