Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Браво! Феновете свалиха шапки пред постъпката на Ивана!

Ивана отново доказа, че е не само певица, но и голям човек!

Ивана отново доказа, че не е само певица, но и истински човек. А феновете буквално свалиха шапки пред постъпката й. Която може да послужи за пример на не една от колежките й в Пайнер.

Ивана категорично отказа да участва и да се бори за каквато и да било награда на компания Пайнер. За разлика от останалите певици, които направо ще се избият и ще си избодат очите. Примата на фолка показа своето превъзходство и доблест като остави другите да получат онова, което е било предназначено за нея.

Ивана постъпи за пример, браво!
Ивана постъпи за пример, браво!

“Пяла съм много, работила съм много и съм получавала какви ли не награди. Стига толкова! Нека има за другите, аз не искам повече!”, това са думите на Ивана, пред които и враговете й няма как да останат безучастни. Защото това са думи на голям човек и наистина класен изпълнител.

Ивана сложи всички в малкия си джоб, но не спря дотук, а даде ценен съвет на организаторите на наградите на Планета. Тя изказа мнение, че е добре оттук нататък награди да получават само онези, които са ги заслужили наистина, разбра Goreshto.net.

“Нека един или двама певци да оберат цялата слава, но да се знае, че точно те са го заслужили. А не да се опитваме да поощряваме всички, много от които след това продължават в стария дух и не се развиват, не работят добре”, изказа мнение Ивана.

А феновете й я подкрепиха и заявиха, че точно затова я обичат толкова. Защото е човек, здраво стъпил в реалността и главозамайването от славата и парите нито за момент не са я променили. Крайно време е примера й да последват и някои от колежките й, които обаче към момента още драпат и робуват на егото си.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

One Comment

  1. Примата на фолка е от стара коза яре и знае, че наградите ще са за млади и некъдърни кифли. културно ги е отсвирила

    Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.