България Новини Шоубизнес

Съсипваща злоба заля Крисия след победата при Слави

Крисия Тодорова обект на ужасна злоба от част от българския народ

Въпреки че над 130 хил. са почитателите на Крисия Тодорова във Фейсбук и огромен шум се вдигна около детето-чудо, в България отново се намериха хора, които изливат злобата си заради чуждия успех. В случая обаче шокът е много голям, тъй като става въпрос за 9-годишно момиченце. В България сме свикнали да виждаме как успелият, талантливият, можещият бива потъпкван, унижаван и осмиван. Сега обаче чашата преля.

Крисия Тодорова жертва на българската злоба
Крисия Тодорова жертва на българската злоба

Отново се намериха хора, изповядващи откровена злоба, с която заливат клетото дете. След статия за Крисия, Goreshto.net получи коментар от своя читателка, който гласи “Стига сте ни натрапвали това дете, ужасно е”. Нашият екип няколко минути стоя, не можейки да повярва. Оказва се, че злобата на българина си е злоба, без значение към кого е. Чуждият успех е повод за завист, което е жалкото.

Други коментари във Фейсбук пък гласяха как Гергана и Симона са били много по-добри певици и Крисия не е заслужавала победата в конкурса на Слави Трифонов. Интересно е как всеки в България се превръща в музикален спец във всяка телевизионна надпревара.

В крайна сметка Крисия Тодорова ще се изявява в “Шоуто на Слави”, а хората със злоба могат само да гледат детето-чудо по телевизията.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

9 Comments

 1. Да бе ще я гледаме…как не Симончето наистина беше по-добра!Но в България както винаги,вс е нагласено…че това ли няма да е!Супер преовеличено чак па ЧУДО?

  Reply
 2. Симона е също много добра, но Крисия има невероятна харизма която я накара да изпъкне. Не случайно събра толкова фенове във Фейсбук. Всичко това се насъбра и щеше да е нереално да не спечели тя, но все тая коя е спечелила, дано и Крисия и Симона продължат в този дух и да стигнат до наистина големите световни сцени!

  Reply
 3. Не разбирам, колко ниско трябва да падне един човек за да напише или изкаже подобни коментари срещу едно 9 годишно дете. Човешката злоба и завист няма граници, но не трябва да се учудваме, хора светът е шарен и в него има толкова много болни и умопомрачени мозъци, който не могат да се въздържат даже и срещу едно невинно и талантливо дете. Крисия е невероятен талант и си заслужи напълно достойно първото място в шоуто. Другите две момиченца също бяха талантливи, но Крисия беше по-добрата според моето мнение! Mariela, всеки има право на мнение, но да кажете, че било нагласено няма как да се съглася с вас, трябва да сте голям музикален инвалид за да твърдите, че Симона била по- добрата. Моите уважения госпожи и господа, но Крисия достойно си заслужи увацийте и първото място!

  Reply
 4. Mariela Koicheva, имате нужда от коригиране на слуховият ви апарат явно,много злоба и завист блика от коментарът ви, Крисия е по-добрата и по-талантливата и в това спор няма. Ще потвърдя мнението на г-жа Хансен, че трябва да сте голям музикален инвалид за да твърдите, че Симона е била по-добрата. БРАВО на Крисия, дай боже за в бъдеще само успехи и големи постижения на това красиво и талантливо дете!

  Reply
 5. Дами и господа, момиченца и момченца,
  Никой не ви спира да гледате и слушате Симона и/или Гергана и за в бъдеще. Пожелавам Ви нови приятни моменти с тях.

  Reply
 6. Снощи се рабра колко добра е прехвалената Крисия. На въпросите на Слави не отговаря (най- много с да или не) а се смее. Просто си личи че няма капацитет да мисли!!! Това “дете” стои като дама до детете наречено г-н Андреев. Толкова е освободено, че ми се струва че флиртува с възрастния Слави. Това го видях още на кастингите. Мисля, че комбинацията Крисия – Андрееев не е сполучлива.

  Reply
 7. Недейте да злословите срещу прекрасното, работливо дете ,защото ще ви се връща на вас и на децата ви.

  Reply

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.