Радина Денкова алармира: Няма никакви мерки на родните летища! (виж тук)

0

Радина Денкова е бясна от тоталното безхаберие!

Бясна, омерзена и огорчена от тоталното безхаберие у нас, е дерматоложката Радина Денкова. Ето какво разказа тя като очевидец на крайното неспазване на мерките:

“Само отбелязвам! Пътувам с ранния полет в 7.10 София-Варна. Никой не ми иска зелен сертификат, Пи Си Ар или какъвто и да било документ удостоверяващ, че съм здрава или ваксинирана.

В самолета се сервират напитки, маските се свалят докато се консумира. Единствените мерки са забележките на стюардесата , маските да се използват правилно.

В същото време се спират планови операции за да има места за болните от Ковид в лечебните заведения и “уж” за да се предпази населението.

От какво уважаеми господа предпазвате населението и как? Не може да се опитваме да спрем една вълна само с една стенична от произволно натрупани чували с пясък!

Честно казано, не само че съм възмутена, но нямам никакво обяснение за ситуацията! Мерки и синхрон в действията- нулеви! Каква всъщност е функцията на една държава? Задавали ли сте си този въпрос?”, възмутена е Радина Денкова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.