Наталия Кобилкина за енергията на семейството! (виж тук)

0

Наталия Кобилкина обяснява как да подобрим живота си!

Как да подобрим живота си и да се справим с енергията на семейството, ако тя е натоварила кармата ни и ни пречи. Това разкри Наталия Кобилкина:

“Енергията на семейството

Семейството не е просто къде сме родени, кои са родителите и рода ни. То е цяла енергийна система и независимо дали вярвате или не, тази енергия влияе на настоящия ни живот.

Например, събития случили се някога, дори поколения назад, могат да доведат до проблеми в живота на останалите членове на семейството. Така ако вие се сблъсквате с болест, емоционална натовареност, проблеми в интимността и личните връзки или липса на финансови средства, това най-вероятно се дължи на дисбаланс в системата на семейството ви.

? Всички членове на едно семейство, дори тези, които са починали или са напуснали/изоставили, влияят на останалите, включително със своите подтиснати емоции.

Тук искам да отбележа, че в думата „семейство“ включвам:

✅ семейството, което сте създали – съпруг, деца (без значение от настоящ или предишен брак);

✅ рожденото ви семейство – майка, баща, братя и сестри, братята и сестрите на родителите ви, баби и дядовци, както и техните братя и сестри;

✅ всички неродени или ранно-починали деца (ваши, на вашите родители, баби и дядовци);

✅ хора, които не са ваши кръвни роднини, но са част от семейството ви поради други фактори (например: пастрок, мащеха).

Обяснявайки това на моите клиенти, често чувам следното: „Ако това е вярно, значи нищо не зависи от мен. Обречен/а съм на този живот от моите родители и рода ми. Трябва да се примиря.“

Не, скъпи мои! За щастие в психотерапията имаме специален метод, с който работим за изчистване и отработване на проблемите в семейната енергийна система. Този метод се нарича констелации! Благодарение на него достигаме до най-дълбоките енергийни нива, лекуваме травмите и постепенно претворяваме системата.

Методът може да се прилага индивидуално, използвайки различни предмети. Другият вариант са груповите констелации с други участници, който лично аз предпочитам, защото колективната енергия е много силна”, обяснява Наталия Кобилкина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.